Jälleenmyyjät


Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tiedon integrointi, tietovarastointi, Business Intelligence sekä analyyttiset ratkaisut. Osaamisalueeseemme kuuluu myös keskeisesti talouden suunnittelun, ennustamisen ja budjetoinnin kehittäminen.

Tekninen osaamisemme kattaa kaikki tärkeimmät tietokantatuotteet, tiedon integrointiohjelmistot, Business Intelligence -ohjelmistot sekä suunnittelun ja ennustamisen ohjelmistot. Kumppaneitamme ovat IBM, Microsoft, Tabella, Oracle, Qlik, SAS ja Informatica.

Palveluihimme kuuluvat myös jatkuva ylläpito- ja tukipalvelu helpottamaan asiakkaidemme jokapäiväistä työtä sovellusten hyödyntäjinä. Lisää meistä löydät osoitteesta www.invenco.fi.

Invencon omaa tuotekehitystä on InControl –tuoteperhe, jonka avulla voidaan seurata, analysoida ja ohjata liiketoimintatietoja reaaliaikaisesti ja nopeasti. InControl ja Tabella yhdessä laajentavat informaation jakelun koko asiakasorganisaatiolle. Lisätietoa osoitteesta www.incontrol-online.fi.


Revise Oy on erikoistunut olemaan mukana yritysten erilaisissa muutostilanteissa. Tavoitteemme on antaa monipuoliset työvälineet asiakasyritysten käyttöön ja auttaa maksimoimaan yrityksen kilpailukyky.

Tabellan kumppanina Revise Oy rakentaa ohjelmiston päälle oman standardoidun mallinsa raportointiin, budjetointiin ja ennustamiseen. Malli sisältää esimerkiksi 12 viikon rullaavan kassavirtaennusteen ja on laajennettavissa lisäosilla asiakastarpeen mukaisesti. Standardoitu malli voidaan ottaa käyttöön erittäin nopeasti ja se sisältää prosessiohjeistuksen mallin integroimiseksi osaksi asiakasyrityksen normaalia toiminta- ja johtamisjärjestelmää. Malli, joka toimii SaaS-ympäristössä, julkaistaan kevään 2017 aikana.

Lue lisää: http://www.revise.fi