Budjetointi ja ennustaminen

Tabella Business Tools on joustava suunnittelutyökalu, joka tukee asiakkaidemme erilaisia suunnitteluprosesseja – oli kyse palkka-, myynti-, tuotanto- tai kustannusbudjeteista. Perinteisen tilikausipohjaisen budjetoinnin ja ennustamisen lisäksi Tabellassa hoituu myös rullaava ennustaminen sekä pitkän tähtäimen suunnittelu. Tarjoamme asiakkaille tukea strategiseen suunnitteluun tarvittavalla aikajänteellä ja tarkkuudella.

Vastuualueet

Budjetointi ja ennustaminen voidaan Tabellan avulla hajauttaa turvallisesti ja tehokkaasti organisaatioon. Budjetti- ja ennustevastuulliset syöttävät hallitusti oman vastuualueensa luvut suoraan Tabellaan. Pääkäyttäjä voi seurata ajantasaisesti budjetti- tai ennustekokonaisuuden muodostumista ja pääsee vaivattomasti hienosäätämään syntynyttä kokonaisuutta johdon tarpeiden mukaisesti.

Syöttöpohjat

Tabellan raportit toimivat myös helppokäyttöisinä ja joustavina syöttöpohjina. Budjetin ja ennusteen syöttötaso on vapaasti syötön aikana vaihdettavissa tilanteen mukaan. Syötöt ja prosenttimuutokset ovat mahdollisia vuosi- tai kuukausitasolle, tileille tai tilisummille, kustannuspaikoille, osasto- tai yritystasolle. Pääkäyttäjä voi asettaa erilaisia laskentasääntöjä, kuten sosiaalikululaskentoja ja jakokäyriä, tukemaan suunnittelua ja helpottamaan halutun tarkkuustason saavuttamista.

Rinnakkaisetversiot

Versiohallinta luo johdolle turvallisen simulointiympäristön, jossa muutosten ja 'what if'-laskelmien vaikutusta voi nopeasti analysoida eri tasoilla. Esimerkiksi yhdelle osastolle tai tuotteelle tehdyn muutoksen vaikutus budjetti- tai ennustekokonaisuuteen on heti nähtävissä. Versiohallinta mahdollistaa myös suunnittelutilanteiden talteenoton ja vaihtoehtoiset simulointiversiot.

Prosessinhallinta

Pääset pääkäyttäjänä näkemään budjettien ja ennusteiden tämän hetken tilan. Prosessinhallinnasta pääset tarkastamaan ketkä käyttäjistä ovat syöttäneet lukuja.

”Tarkan tili- ja kustannuspaikkakohtaisen ennusteen/budjetin laadinta kuukausitasolla on teknisesti erittäin helppoa.”

Varaa maksuton esittely

”TABELLA on loppukäyttäjän kannalta helppokäyttöinen järjestelmä. Nyt koko budjetoinnin ja ennustamisen hajautettu toteutus on ensimmäistä kertaa mahdollista yhdellä välineellä.”