Tabella Business Tools auttaa SSH-konsernia talouden suunnittelussa

Tabella Business Tools auttaa SSH-konsernia talouden suunnittelussa, raportoinnissa ja konsernilaskennassa. Tytäryhtiöiden tietojen konsolidointi Tabellassa on keskeinen toiminnallisuus, kun koostetaan yhteen eri puolilla maailmaa sijaitsevien toimipaikkojen talousluvut lakisääteiseksi konsernitilinpäätökseksi.


Vuonna 1995 perustettu SSH listautui (Nasdaq Omx Nordic: SSH1V) vuonna 2000 ja toimii globaalisti tietoturvan parissa. Konserniin kuuluu emoyhtiön SSH Communications Security Oyj:n lisäksi tytäryhtiöitä Suomessa, Yhdysvalloissa, Hongkongissa ja Isossa-Britanniassa. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 16,2 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopulla 80.


SSH Communications Security auttaa yrityksiä käyttämään, turvaamaan ja hallitsemaan niiden digitaalista ydintä – liiketoimintakriittistä tietoa, sovelluksia ja palveluita. Yhtiön asiakaskuntaan kuuluu merkittävä osa Fortune 500 -yrityksistä, maailman suurimpia finanssilaitoksia ja suuryrityksiä kaikilta toimialoilta.


SSH:n Group Controller Tabellan roolista: ”Tabella on keskeinen työväline konsernin talouden suunnittelussa ja raportoinnissa. Konsolidointi Tabellassa vähentää merkittävästi manuaalityötä ja pienentää virhemahdollisuuksia. Tiedon analysointi on lisäksi helppoa ja nopeaa”.joulu, 19, 2018

  Yleinen

0

JAKO