Tabella-koulutukset syksy 2018

Haluatko oppia hyödyntämään Tabellaa entistä monipuolisemmin tai kaipaatko kertausta Tabellan käyttöön? Tule oppimaan uutta ja kertaamaan aikaisemmin opittua toimitiloihimme Vantaalle, pyydä kouluttajamme omiin toimitiloihinne tai järjestetään räätälöity koulutus etänä!

Tabella Kick Off -pääkäyttäjän peruskoulutus

Onko organisaatiossasi uusi Tabella-pääkäyttäjä? Kaipaatko itse kertausta tai lisäkoulutusta Tabellan rakenteiden perushallinnasta? Kaksipäiväinen Tabella Kick Off on kokonaisvaltainen koulutuspaketti Tabellajärjestelmän uusille vastuuhenkilöille ja sopii erinomaisesti kertaukseksi jo järjestelmää käyttäneille. Koulutuksessa käydään läpi järjestelmän yleiset selailutoiminnot sekä pääkäyttäjän tehtävät ja toiminnot.

1.päivä: Tabellan yleistoiminnot
Koulutuspäivän aikana tutustutaan Tabellan yleisiin selailutoimintoihin. Tutustumme mm. navigointiin järjestelmässä sekä raporttien selailuun. Muita läpikäytäviä selailun ominaisuuksia ovat grafiikka, rivi- ja sarakeraportit, prosenttikäsittelyt, poraus sekä tapahtumakyselyn toiminnot. Lisäksi perehdytään tietojen käsinsyöttöön Tabellassa.

2. päivä: Tabellan hallinta ja ylläpito pääkäyttäjän kannalta
Koulutuspäivän aikana käydään läpi pääkäyttäjän hallinnoimat ylläpitotoiminnot mm. puurakenteiden ja tilikartan ylläpito, rivi- ja sarakemallien luonti, käyttäjäoikeuksien hallinta, ennusteiden ja budjettien luonti sekä budjetointiprosessin hallinta.

Koulutuspäivät

22.8.-23.8.2018 vko 34
19.9.-20.9.2018 vko 38
28.11.-29.11.2018 vko 48

Hinta 850€ 2 pv

Budjetoinnin kertaus

Budjettikoulutuksessa perehdytään Tabellan mahdollisuuksiin budjetointiprosessin aikana.
Läpikäytäviä asioita ovat mm. budjetoinnin valmistelutyöt sekä budjettipohjien luonti ja datan muokkaus.

Ennuste- ja budjettikoulutus

25.09.2018 vko 39
03.10.2018 vko 40

Hinta 450€ 1 pv

Asiakaskohtaiset koulutukset

Koulutuksia voidaan järjestää myös asiakkaan omissa tiloissa. Suosittuja koulutuksia ovat puolen päivän selailukoulutukset uusille loppukäyttäjille, web-selailukoulutukset sekä ennuste-ja budjettikoulutukset. Asiakaskohtaisissa koulutuksissa voidaan käyttää asiakkaan omaa dataa ja koulutuksen sisältö voidaan suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa toiveiden mukaisesti. Jos asiakaskohtainen tai muutoin räätälöity koulutus kiinnostaa, ota yhteyttä [email protected].

Etäkoulutukset

Järjestämme lyhyempiä räätälöityjä koulutuksia myös etänä. Jo muutaman tunnin budjettikoulutus omalla aineistolla toimivan etäyhteyden kautta voi säästää aikaa ja tehostaa yrityksenne budjetointia.

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin tulee ilmoittautua viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuspäivää. Voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ilmoittautuminen on aina sitova. Lähetämme osallistujalle ilmoittautumisen jälkeen vahvistuksen ja ohjeet saapumista varten.

Hinnat ja maksuehdot

Koulutushinnat on ilmoitettu koulutuskuvauksen yhteydessä. Asiakaskohtaisten koulutusten hintaa voi tiedustella Tabella-helpdeskistä. Hinnat eivät sisällä arvolisäveroa, vaan voimassaoleva arvolisävero lisätään laskutuksen yhteydessä koulutuksen hintaan. Maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Koulutukseen sisältyy: koulutuksen tukimateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvit, lounas (ei puolen päivän koulutuksissa).

Peruutukset

Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava viimeistään 7 päivää ennen kurssia. Mikäli asiakas ei saavu kurssille, Tabella Finland veloittaa kurssin hinnan täysimääräisenä. Tabella Finland pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän takia. Tabella Finland ei korvaa vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet asiakkaalle tai osallistujille kurssin peruuntumisesta.

Koulutuspaikka ja -ajat

Koulutuspäivät järjestetään Tabella Finlandin tiloissa Vantaalla osoitteessa Vernissakatu 8 A. Koulutus alkaa päivittäin aamukahvitarjoilulla 8.45 ja päättyy klo 16.00. Puolen päivän koulutuksissa ohjelma päättyy klo 12.00.

elo, 09, 2018

0

JAKO