Tunnelmia Tabella Asiakaspäivästä 2018

Vuoden 2018 Asiakaspäivä pidettiin tiistaina 17.4. Finlandia-talolla. Totuttuun tapaan Asiakaspäivillä kuultiin asiakaspuheenvuoroja, joita tänä vuonna esittivät Laura Karppinen Suomen Veripalvelusta ja Jenni Immonnen Attendolta.

Asiakaspuheenvuorot saivat ansaittua huomiota ja keskustelua aikaan. Tabellan suunnittelu- ja laskentaominaisuuksien soveltaminen organisaatioissa budjetoinnin ja ennustamisen rinnalla kiinnostaa ja uusia sovelluksia syntyy jatkuvasti. Tällä kertaa esiteltiin mallia, jota on kehitetty Attendolla.

Lounaan jälkeen Tommi Loukia Tabellalta esitteli pintaa syvemmin vuoden 2018 versiota ja tulevaa kehityspolkua. Web toiminnallisuus, uusi ulkoasu ja muut uudet ominaisuudet herättivät kysymyksiä ja keskustelua.

Tavataan jälleen ensi vuonna samassa paikassa, mutta nyt askeleen lähempänä kesää – toukokuussa 22.5.2019.

touko, 03, 2018

  Yleinen

0

JAKO